• All Days
  • Thurs, Nov. 9th
  • Fri, Nov. 10th
  • Sat, Nov. 11th
  • Sun, Nov. 12th
Hotel Information and Land Event Details
Crowne Plaza Hotel & Resorts
(954) 523-8080
Ft. Lauderdale Airport | Cruise Port
455 State Road 84 Fort Lauderdale, FL 33316
8 hour CE event
Rooms blocked from Nov. 8th-10th, when calling please mention block code CEC

Thurs, Nov. 9th

7:30 AM

Registration

Clinical

8:00-10:00 AM: 2-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Clinical and C-Suite

10:00-12:00 PM: 2-hour Workshop

Topic: Artificial Intelligence

Speaker: Alex Oliveira

12:00-1:00 PM: Lunch

Clinical

1:00-3:00 PM: 2-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Clinical

3:00-5:00 PM: 2-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Fri, Nov. 10th

1:00-2:30 PM: Board the ship!

3:00-4:00 PM: Welcome and Registration

Clinical

4:00-6:00 PM: 2-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Sat, Nov. 11th

Clinical

7:30-8:30 AM: 1-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Clinical and C-Suite

8:30-10:30 AM:

Topic: TBD

Speaker: Ron Black

Sun, Nov. 12th

Clinical

7:30-8:30 AM: 1-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Clinical

8:30-10:30 AM: 2-hour Workshop

Topic: TBD

Speaker: TBD

Scroll to Top